Move on Up!

Eleverna i år 3 arbetade med rörelse under vårterminen. De samarbetade med ledare inom Mälarhöjdens IK i ett projekt som kallas Move on Up.

Under vårterminen 2020 började eleverna i årskurs 3 började med ett nytt rörelsekoncept.

MOVE ON UP är en del av rastverksamheten och konceptet har tagits fram av ledare inom Mälarhöjdens IK (MIK). Klubben har belönats med både Stockholm stads S:t Julianpris i kategorin Delaktighet samt Jerringfondens pris.

Träningsmetoden i MOVE ON UP bygger på individuell utveckling, delaktighet och glädje. Eleverna får bland annat testa bollregn, kortjakt, pilatestjong och sommarpulka.

Skolan arbetar för att få in mer rörelse under skoldagen och tillsammans behöver vi bryta stillasittandet.