På Mälarhöjdens skola använder vi i stor utsträckning bloggar för att informera elever och vårdnadshavare om vad vi gör i skolan. På den här sidan har vi samlat alla årskursbloggar och vi visar deras senaste inlägg.

Medioteket

Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av media i alla ämnen och för alla åldrar. En fantastisk resurs och ett viktigt stöd i lärandet som öppnar för ett inkluderande arbetssätt.

Webmatte

Tjänsten webbmatte.se finns på åtta olika språk för årskurs 6-9 och på tre språk för gymnsieskolan.

Elevhälsan

Information om:

• Skolhälsovården
  • Trygghetsteamet
  • Studievägledaren
  • Skolkurator
Barn som leker på en klätterställning

Rastverksamheten på Mälarhöjdens skola

Barn mår bra av att få röra sig och vi ger alla elever möjligheter till fysisk aktivitet under skoldagen. Vår rastveksamhet är varierad och ger många elever rörelseglädje, Vi vet att den fysiska aktiviteten är bra för elevers studieresultat och framtida hälsa.