Skolkurator

Vi heter Sara Nordengren och Gith Haring och arbetar på Mälarhöjdens skola som kuratorer. Sara arbetar främst med de yngre barnen och Gith arbetar främst med de äldre. Vårt arbete syftar till att stötta elever i skolan på olika sätt, vilket kan ske genom stödsamtal med enskilda elever, gruppsamtal eller genom samverkan med exempelvis föräldrar, lärare, fältassistenter, BUP & socialtjänst.

Vi är också en del av skolans elevhälsoteam som arbetar för att eleverna på skolan ska må bra och utvecklas både känslomässigt och kunskapsmässigt i skolan. Vi ingår även i skolans trygghetsteam som arbetar med att förebygga och åtgärda kränkningar mellan elever.

Stödsamtal kan handla om vad som händer i elevens liv, både hemma, i skolan och på fritiden. Till oss kan man också komma om man har oro för någon annan. Föräldrar är också välkomna att höra av sig om man vill rådgöra eller ha information om vart man kan vända sig.

Du som elev kan du lättast komma i kontakt med oss genom att bara komma förbi. Du kan också ta hjälp av din förälder, lärare eller skolsköterska för att boka en tid. Det går också bra att ringa eller sms:a oss på våra telefonnummer som du ser här under.

Vi finns på skolan alla dagar i veckan.

Öppettider:

Dörren är alltid öppen, man kan bara komma in, men vill man boka tid kan man ringa eller sms:a.